Dating tips mannen

Sommige mannen zijn van nature goed in het verleiden van een vrouw en weten ze dan ook zo aan de haak te slaan. Anderen kunnen hier wat meer hulp bij gebruiken. Er zit ook nog eens veel verschil tussen het dating-gedrag van mannen en vrouwen waardoor je een beetje op de hoogte moet zijn van de ander.
Om ervoor te zorgen dat je volgende date een succes wordt, heb ik hier een aantal datingstips verzameld die misschien wel heel goed van pas komen.

Versiertips mannen 04-06-2019 Je date gaat goed of die ene meid in de kroeg toont interesse door vaak je kant op te kijken. De tijd is aangekomen om haar te verleiden en te laten merken dat je wel meer dan interesse hebt. Dit is een echt make or break moment waarbij je een go[...]

Deze tips komen van pas tijdens je date

# De eerste indruk telt

Uit onderzoek is gebleken dat vrouwen binnen 90 seconden een oordeel klaar hebben over haar date. De eerste indruk is dus super belangrijk! Kleed je op je date leuk aan maar blijf wel bij je eigen stijl. Zo leert ze gelijk de persoon kennen die je echt bent, inclusief hipster kledingstijl!

# Ruik lekker

Ook 'geur' vinden vrouwen erg belangrijk, zo is het echt een no-go als je onfris ruikt. Maar liefst 53% van de vrouwen beweert een lekker ruikende man eerder te kiezen dan een man die minder lekker ruikt. Ideaal als je besluit in de kroeg op zoek te gaan, een lekkere parfum opspuiten en je hebt al een voorsprong op de rest!

# Geef haar eens een complimentje

Om het ijs te breken kun je aan het begin van je date altijd een complimentje maken. Alleen als je dit ook oprecht meent natuurlijk. Zo kun je haar complimenteren op haar kledingkeuze of hoe ze er in het algemeen uit ziet.

# Toon interesse

Toon interesse in wat ze te zeggen heeft en vraag hier op door. Zo weet ze dat ze een echt luisterend oor heeft bij jou. Niets is onaantrekkelijker dan een man die het alleen maar over zichzelf heeft.

# Ontdek jullie gedeelde interesses

Misschien hebben jullie samen wel gedeelde interesses maar weten jullie dit nog niet. Praat over wat jij leuk vindt en misschien vinden jullie hierdoor wel interessante gespreksstof, een serie die jullie allebei volgen of een hobby die jullie allebei graag doen.

# Een helpende hand

Wees een gentleman en open de deur voor haar of help haar met haar jas. Laat je date zien dat je moeite voor haar wilt doen, maar overdrijf niet. Met een bos rode rozen aankomen op de eerste date kan afschrikkend werken.

# Laat wat van je horen

Na de eerste date zitten vrouwen vaak te wachten totdat je iets van je laat horen. Is de date goed gegaan, wacht dan niet te lang om haar een berichtje te sturen dat je het leuk vond. Zo houd je de interesse ook na de date er in.

# Be yourself

De laatste en belangrijkste tip is toch wel: be yourself! Laat zien wie jij echt bent, inclusief je flauwe humor en je gekke vriendengroep. Wanneer jij jezelf bent en ze een tweede date wilt weet je zeker dat ze je leuk vindt om wie je echt bent!

Uw advertentie hier?