Dating tips vrouwen

Je bent op zoek naar een soulmate waarmee je je drukke leventje kunt delen en in de avonden tegenaan kunt kruipen. Je wilt graag de leukste herinneringen maken en delen met de persoon waar je altijd bij terecht kunt en die je kunt vertrouwen. Daarvoor moet je dus eerst gaan daten, om mannen beter te leren kennen en er achter te komen wat ze willen van jou. Gelukkig hoef je niet meer echt de deur uit om een date te regelen. Dit kan tegenwoordig via een van de vele dating websites of apps. Bij een match is het tijd om de man die jij uitgekozen hebt op basis van foto's te ontmoeten in het echt!

Versiertips vrouwen 04-06-2019 Niet alleen de man is verantwoordelijk voor het versieren. Zo vinden mannen het ook leuk om versierd te worden en streelt dit hun ego. Als vrouw zijnde ga je natuurlijk iets anders te werk dan een man en breng je het versieren iets subtieler. Nie[...]

Gebruik deze tips tijdens je date!

# De perfecte outfit
Kies volgens jou de perfecte outfit voor je date. Wil jij iets meer sexy overkomen draag dan iets waarbij je schouders of benen deels bloot zijn. Wil je niet té sexy gekleed op je eerste date, kies dan iets uit waarin jij je goed voelt. Dit straal je tijdens je date ook uit!

# Je dagelijkse make-up
Natuurlijk wil jij je extra mooi maken voor je date maar onthoud dan vooral dat de meeste mannen minder make-up het aantrekkelijkst vinden. Kijk dus vooral uit dat je je niet te heftig opmaakt en houd het misschien wel bij je dagelijkse look. Zo ziet je date gelijk hoe jij er eigenlijk altijd uit ziet.

# Wees jezelf
Doe je vooral niet voor als iemand die je niet bent. Praat je graag of ben je van nature wat terughoudender, laat jezelf precies zien zoals je bent. Zo heeft iedere karaktereigenschap iets aantrekkelijks. Ook vinden mannen het leuk als je een beetje mysterieus bent. Laat dus niet gelijk alles los tijdens de eerste date maar laat hem jou ontdekken!

# Positief
Blijf tijdens je eerste date vooral positief. Het is voor de eerste ontmoeting nog iets te vroeg om over problemen of vorige relaties te praten. Deze gesprekken komen later nog wel allemaal!

# Sta stevig in je schoenen
Ook voor mannen is het fijn als de vrouw stevig in haar schoenen staat. Bij het ontvangen van een compliment neem deze dan ook aan en ga het compliment niet neerhalen. Mannen vinden een zelfverzekerde vrouw aantrekkelijk.

# Praat over je interesses
Laat hem jou beter leren kennen door te praten over wat je in het dagelijks leven leuk vindt. Zo hebben jullie misschien wel interesses die jullie samen delen en waar jullie verder over kunnen praten. Ook totaal andere interesses kunnen uitnodigen tot interessante gespreksstof!

Uw advertentie hier?