Eerste date cadeau

Je wilt op je eerste date natuurlijk een goede indruk achter laten. Kom niet met lege handen aan en neem een kleinigheidje mee. Zo laat je waardering zien voor het feit dat de ander de tijd heeft genomen om met jou af te spreken. Neem wel iets luchtigs mee zodat de ander zich niet bezwaard voelt dat hij of zij niks heeft meegenomen. Zo is een grote bos rode rozen misschien iets teveel van het goede. Neem een kleinigheidje mee waar je iets over kunt vertellen en wat dicht bij jou als persoon ligt. Ook is het leuk om iets mee te nemen waar jullie iets aan hebben tijdens de date. Lees verder voor de handigste cadeau tips!

Je favoriete boek of film

Wees eens origineel en geef of leen je favoriete boek of film aan je date. Zo kan je gelijk je date uitleggen waarom dit je favoriet is en hebben jullie gespreksstof. Hij of zij zal verrast zijn dat je iets heel persoonlijks hebt meegenomen. Ook is het gelijk een mooi excuus voor een vervolgdate voor het teruggeven van het boek ;).

Iets lekkers

Neem iets lekkers mee wat jullie kunnen delen tijdens de date. Zo kun je denken aan een fles wijn of een ander drankje wat jij lekker vindt. Ook bonbons of andere chocolaatjes doen het altijd goed. Samen kunnen jullie dit cadeautje open maken en proeven en voelt het niet als een te groot gebaar.

Bloemen

De een vindt het iets te veel en de ander vindt het een mooi gebaar. Tijdens je eerste date een bosje bloemen meenemen. Wanneer jullie in het openbaar afspreken is dit natuurlijk iets lastiger om te doen. Ook een leuke variant is om tijdens de date deze bloemen te kopen bij een bloemenshop die jullie toevallig passeren.

Een leuke activiteit

In plaats van een kleinigheidje te kopen kun je ook de date verzorgen door iets leuks  te organiseren. Zo doorbreek je de standaard 'een drankje doen' date.  Lees eens het artikel over 'wat doen op een eerste date?' voor leuke eerste date activiteiten.

Loopt de date toch niet helemaal zoals je had verwacht, laat je cadeau dan gerust in je tas zitten en neem het gewoon een andere keer weer mee!

Terug naar Eerste date
Uw advertentie hier?