Versiertips mannen

Je date gaat goed of die ene meid in de kroeg toont interesse door vaak je kant op te kijken. De tijd is aangekomen om haar te verleiden en te laten merken dat je wel meer dan interesse hebt. Dit is een echt make or break moment waarbij je een goede reactie terugkrijgt of het resultaat is niet helemaal wat je ervan verwachtte. Zo is ieder persoon verschillend en heeft iedereen een andere aanpak. Om jou op weg te helpen heb ik een paar algemene versiertips voor jou verzameld die het in het algemeen altijd goed doen!

Tips om de vrouw te versieren

# Gebruik je humor
Veel vrouwen vinden het aantrekkelijk wanneer een man hun aan het lachen kan maken. Gebruik humor en maak grapjes om een glimlach op haar gezicht te toveren. Let hierbij vooral goed op de manier waarop ze lacht. Zo kun  je snel aflezen of de lach oprecht is of dat het een lach uit beleefdheid is.

# Plaag haar een beetje
Maak grapjes en plaag haar ook af en toe. Zo daag je haar een beetje uit en creëer je een speelse stemming  tussen jullie twee.

# Zelfverzekerd
Laat zelfverzekerdheid zien zonder dat het arrogant over komt. Een vrouw vindt het aantrekkelijk wanneer je als man stevig in je schoenen staat en weet wat je wilt.  Jij bent tenslotte de man!

# Kleine aanrakingen
Tijdens jullie gesprekken of na het maken van een grapje kun je je date (heel per ongeluk) licht aanraken. Door het aanraken kan er een gezonde spanning tussen jullie twee ontstaan waardoor het verlangen naar elkaar alleen nog maar meer wordt.

# Maak het haar niet té makkelijk
Ook al zijn de mannen vaak de jagers en de vrouwen de verzorgers, vinden de vrouwen het ook leuk om te jagen. Zo moet het voor haar wel een uitdaging blijven waarbij ze ook moeite moet doen. Niets is saaier dan een man die zich zo voor haar voeten gooit. Speel niet té hard to get want dit kan ook de verkeerde kant opdraaien natuurlijk. Een verleiding tussen twee mensen die interesse in elkaar hebben moet spannend blijven!

# Subtiel oogcontact
Je houding en uitdrukkingen zeggen meer dan woorden. Zo kun je oogcontact gebruiken om te flirten met je date. Kijk haar net iets langer aan dan nodig is en knijp je ogen een beetje samen. Deze sexy look werkt ongetwijfeld. Kijk uit met het te enthousiast dichtknijpen van je ogen, straks denkt je date dat je iets in je oog hebt..

Terug naar Man
Uw advertentie hier?