Versiertips vrouwen

Niet alleen de man is verantwoordelijk voor het versieren. Zo vinden mannen het ook leuk om versierd te worden en streelt dit hun ego. Als vrouw zijnde ga je natuurlijk iets anders te werk dan een man en breng je het versieren iets subtieler. Niet meer wachten tot de man stappen zet maar neem zelf het lot in eigen handen! Hoe je dit het beste kunt doen, heb ik voor jou opgeschreven in de vorm van handige tips.

Versier een man met deze tips!

# Geef hem de blik
Zonder woorden kun je een man al versieren. Het enige wat je moet doen is gebruik maken van je ogen en gezicht. Kijk hem net iets langer aan dan normaal  en glimlach een beetje. Wanneer er interesse is vanuit de man zelf heb je gelijk zijn aandacht en zal hij jou ook langer gaan aankijken.

# Kleine aanrakingen
Wanneer de sfeer gezellig en niet te gespannen is kun je de man lichtelijk aanraken bijvoorbeeld tijdens het lachen. Door het aanraken laat je hem weten dat er interesse is vanuit jouw kant. Dit geeft de hele situatie gelijk een andere spannendere sfeer.

# Je doet het prima zonder hem
Laat hem weten dat je leven ook al zonder hem compleet is. Zo knappen mannen snel af op een vrouw die heel aanhankelijk is. Door hem te laten weten dat jij al een ongelofelijk leuk leven hebt moet hij ervoor zorgen dat hij in dit leven van jou past. Laat hem dus vooral ook een beetje moeite doen en zeg niet overal ja en oké op!

# Breng spanning in de gesprekken
Je wilt natuurlijk wel dat er een beetje spanning is tijdens je date en dat het niet lijkt op een sollicitatie. Praat eens over stiekeme dingen die jullie hebben gedaan en deel jullie speelsheid met elkaar. Zo kom je uit op de meest interessante gesprekken.

# Streel zijn ego
Iedere man heeft een ego en als vrouw kun je hier goed gebruik van maken. Zo is het niet nodig om te slijmen maar kun je hem wel het gevoel geven dat hij belangrijk is. Toon waardering en interesse in zijn kwaliteiten en hij voelt zich rondom jou geïnspireerd om de beste versie van zichzelf te zijn.  

# Wees direct
Mannen begrijpen vaak de omweg van een vrouw niet. Als je iets duidelijk wilt maken of wilt, vertel hem dit dan ook duidelijk. Dit zorgt ervoor dat je verwarring voorkomt en jullie beide op hetzelfde level zitten.

Terug naar Vrouw
Uw advertentie hier?