Wat doen op een eerste date?

Het doel van de eerste date is natuurlijk om er achter te komen of hij of zij een geschikte partner voor je is. Je wilt elkaar tijdens de date beter leren kennen en wisselt leuke gesprekken uit. Om het iets minder als een sollicitatie te laten overkomen heb ik de leukste activiteiten op een rijtje gezet die jullie kunnen doen tijdens de eerste date. Zo kunnen jullie elkaar beter leren kennen onder een iets ontspannender en misschien wel leukere situatie als het doen van een drankje.

Date tip #1

In plaats van de standaard 'doe een drankje' date, kunnen jullie ergens een drankje halen en onderweg opdrinken. Zo kunnen jullie wandelen door het park dicht bij een leuke koffiebar of ergens anders naartoe lopen. Het fijne aan deze date is dat jullie niet tegenover elkaar hoeven te zitten en zo dus ook eventuele gênante stiltes mogelijk voorkomen worden.

Date tip #2

Bezoek tijdens je eerste date  een museum. Dit kan een leuke en verfrissende ervaring voor misschien wel jullie beiden zijn. Ook al ben je niet echt een museum bezoeker kan dit heel leuk zijn om te doen als date. Zo levert het de leukste gespreksonderwerpen op om over te praten.

Date tip #3

Ga met z'n tweeën eens naar een andere stad. Het hoeft niet per se ver weg te zijn maar wel uit jullie eigen omgeving. Zo lijk het net op een mini vakantie in het buitenland. Je leert elkaar door deze ervaring veel sneller kennen dan bij een normale date!

Date tip #4

Ook een leuke date tip voor als het mooi weer is, is picknicken in het park of ergens in de natuur. Spreek af wie wat te drinken meeneemt en wie het eten mee neemt. De sfeer tijdens het picknicken zal al snel heel relaxed en gezellig aanvoelen waarbij jullie kunnen genieten van elkaars gezelschap.

Date tip #5

Combineer een leuk festival met je eerste date. Zo zijn er in de zomermaanden genoeg leuke food festivals waar jij met je date naartoe kunt gaan. Leer elkaars smaak kennen of proef samen de gekste dingen die jullie nog nooit geproefd hebben.

Date tip #6

Ga eens dineren in het donker en ervaar hoe een date is wanneer jullie elkaar alleen kunnen horen. Zo moet je ook al je andere zintuigen gebruiken zoals ruiken, voelen en proeven om van het eten en ook elkaar te genieten.

Terug naar Eerste date
Uw advertentie hier?