Online daten

Het kan zijn dat jij niet zoveel geluk in de liefde hebt, geen tijd hebt om in de kroeg te staan zoeken naar een soulmate of gewoon nog nooit echt iemand interessants tegen het lijf bent gelopen. Gelukkig leven we in een moderne tijd waar op iedere vraag wel een antwoord te vinden is. Zo zijn er voor de mensen die liever niet het huis verlaten of hier geen tijd voor hebben, online datingplatforms gemaakt. Binnen het gemak van je eigen huis krijg je de mogelijkheid jezelf zo goed mogelijk online te vertegenwoordigen. Kies een paar van je mooiste foto's uit en maak een kleine beschrijving van wie jij nu precies bent, wat je interesses zijn en wat je in het dagelijkse leven doet. Je bent klaar om te daten en te kijken wie er in jouw omgeving (of daarbuiten) ook nog allemaal single zijn.

Online je perfecte match vinden?

Wat internet allemaal wel niet mogelijk maakt. Het daten anno nu speelt zich grotendeels online af. Zo maakt maar liefst een derde van de 2.7 miljoen vrijgezellen in Nederland wel eens gebruik van een online datingsite of app. Buiten ons eigen drukke leventje maken er dus genoeg vrijgezellen tijd om online op zoek te gaan naar 'the perfect match'!

Genoeg keuzemogelijkheden

Buiten zelf je perfecte match vinden in de kroeg zijn er ook een tal aan sites en apps die jou daarbij helpen. Zo heb je online veel meer keus dan het aantal mannen of vrouwen in de kroeg en is de drempel om iemand aan te spreken veel lager. Ook voorkom je een ongemakkelijk gesprek waarbij je duidelijk moet maken dat je toch geen interesse hebt. Verschillende apps laten jou profielen zien van singles in de buurt. Zo kun je foto's bekijken van de kandidaten, hun leeftijd, waar ze vandaan komen en meestal wat ze zelf op hun profiel hebben geschreven. Sommige apps laten zelfs zien wie je door de dag heen bent tegen gekomen, op basis hiervan kun je dan kiezen of je diegene een like geeft of niet. Je kunt zelf filters inschakelen waardoor je sommige leeftijden of afstanden kan afschermen. Hiermee kun je super gericht op zoek gaan naar je perfect match. Zo swipe je gemakkelijk naar links wanneer het niet helemaal iets voor jou is en swipe je naar rechts wanneer je wel interesse hebt. Nu alleen nog afwachten of diezelfde persoon jou ook naar rechts heeft geswiped!

Uw advertentie hier?