Hi, ik ben Lieke!

Ook ik heb  een rijk verleden aan de beste, maar ook de slechtste dates. Mijn naam is Lieke. Een 29-jarige enthousiaste jonge dame die regelmatig haar vrienden helpt met hun relaties en dates. Zo heb ik mijn beste vriendin weten te koppelen aan een vriend van mij. En hoewel hij eigenlijk helemaal niet haar type was, wist ik toch dat deze twee een mooi koppel zouden vormen. Dezelfde soort humor en een leuk open karakter waren de overeenkomsten tussen de twee. Een combinatie die zij nooit voor ogen hadden en inmiddels zijn ze toch al dik 4 jaar samen.
Alhoewel ik zelf op dit moment (happy) single ben, heb ik wel de nodige ervaring wat betreft dates. Zo heb ik al een boel dates gehad om mannen iets beter te leren kennen.

Mijn leukste date:

De leukste date die ik ooit zelf heb gehad was met een man die in het bezit was van een motor. Tegen een ritje op de motor zeg ik natuurlijk geen nee! Hij is mij thuis komen ophalen en we zijn vanaf de middag tot in de avond gaan rijden, onderweg stoppen om wat te eten en te drinken en daarna waar verder. Tijdens de zonsondergang zijn we gestopt bij een mooi stukje natuur en hebben we rustig een uurtje gezeten om te praten over van alles. Dit was natuurlijk een top date, maar zo heb ik ook wat mindere dates gehad.

Mijn slechtste date:

Tijdens een date met een man die ik al kende via vrienden gingen we bij mij thuis koken. We konden leuk met elkaar praten en de date kwam al snel op gang. Ik besloot om pasta te maken en hij zat aan het keukenblad met een wijntje. Toen ik gebogen stond over de pannen bezig met het eten, hoorde ik achter mij een scheurend geluid. Ik draaide mij om en hij was ongevraagd mijn brievenpost aan het openen. Ik wist niet hoe ik in die situatie moest reageren en heb de brieven weggepakt en in een andere kamer neergelegd. De rest van de avond was al snel niet meer zoals het was. Een vervolg date is er ook nooit gekomen.  

Mijn passie om mensen bij elkaar te brengen

Ik heb het altijd leuk gevonden om mijn vrienden te helpen met hun dates of ze te koppelen aan bekenden. Zo heb ik ook het idee gekregen een datingsite te beginnen. Toen ik mij hier eenmaal in verdiept had kwam ik er achter  dat hier toch heel veel tijd in gaat zitten. Daarom heb ik ervoor gekozen om mij vooral te richten op het verstrekken van nuttige en leuke informatie rondom daten. Ik deel hier niet alleen mijn eigen, maar ook tips van anderen wat betreft daten en alles wat daarbij komt kijken!

Heb jij nog een aantal tips die hier volgens jou echt op de website thuishoren? Stuur ze op via het contactformulier en help mij bij het compleet maken van het datingtips overzicht!

Uw advertentie hier?